werkzaamheden

Centrale Verwarming (C.V.)

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, controleren, onderhouden en repareren van ieder merk en type C.V. Bij een C.V.-installatie is het vooral belangrijk dat het rendement van de ketel op peil blijft. Rendement bij energieomzettingen is de verhouding tussen de ingaande energie en de energie die er ontstaat. Bij verwarmingsinstallaties is dit respectievelijk het verbrande gas en de onstane warmte.

 

Het rendement van een C.V.-installatie kan verbeterd worden door de installatie van een HR-ketel waarbij het rendement een stuk hoger ligt. Ook periodieke controle en onderhoud van het systeem door ons, zorgt ervoor dat het rendement gewaarborgd blijft. Zeker met de stijgende energiekosten is dit aan te raden.

 

Steeds vaker installeren wij ook systemen die gebruik maken van zonne-energie. De zon is onze meest duurzame energiebron. U kunt de zon als duurzame aanvulling op uw energiezuinige HR-ketel gebruiken. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

 

Gas

Het aanleggen van een gas-installatie is een zeer nauwkeurig werk. Er moeten goede berekeningen worden gemaakt zodat uw  gas-installatie veilig is. U kunt het beste deze installatie over laten aan een ervaren en deskundige installateur.  Gasleidingen kunnen zowel van koper, staal of kunststof zijn. Dit is afhankelijk van de locatie van de leiding, namelijk of de leiding binnen of buiten het gebouw aangelegd moet worden.

 

Water

Bij het aanleggen van koud- en warmwaterleidingen maken wij gebruik van de modernste technieken. Na het maken van een duidelijke planning worden de verschillende buizen en verbindingselementen met de grootste zorg geinstalleerd en getest. Hierdoor weet u zeker dat de aan- en afvoer van het water probleemloos verloopt. Ook voor reparaties bij lekkages bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Sanitair

Bij het installeren van sanitair zoals een badkamer zijn er veel zaken belangrijk. Het is niet alleen het plaatsen van bad-meubelen en het aansluiten van kranen. Wij besteden namelijk ook veel aandacht aan de geldende voorschriften zoals bijvoorbeeld legionellapreventie, veilige electra en ventilatie.

 

Omdat een installatie van een badkamer veel om handen heeft, maken wij van te voren een duidelijke planning. Hierdoor is de overlast tot een minimum beperkt en kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe badkamer. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

 

Zinkwerk

Wij installeren en repararen zinkwerk aan daken en dakgoten. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van lekkages en de vervanging van verouderde dakgoten.